Terminátor szobor

1 344 990 Ft

!!! CSAK ELŐRENDELHETŐ !!!
Előrendelés esetén érdeklődj a részletekről: delux@mycomiccenter.hu

Terminátor szobor
(Deluxe verzió)

Gyártó: Prime 1 Studio

A Prime 1 Studio bemutatja a “High Definition Museum Masterline Black Label” vonal második darabját, a Terminátor film 1:2-méretű T-800 Terminátor szobrát.

A Terminátor az első termék a Terminátor franchise-ban. A szereplők Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn és Linda Hamilton. A Cyberdyne Systems 800 sorozatú terminátor, T-800 néven is ismert, a Skynet tömegtermelésű típusa. A Skynet első kibernetikus szervezete volt, élő szövetekkel egy hiperötvözetű vázszerkezet fölött. Ez tette a Skynet első sikeres szűrőegységévé, amely képes beszűrődni az ellenállásban. A T-800 Terminátor, egy kiborgi bérgyilkos 2029-ből 1984-be küldték vissza, hogy meggyilkolja Sarah Connor-t, akinek a fia egy nap a gépek védelmezőjévé válik a poszt-apokaliptikus jövőben.

A szobor, Arnold Schwarzenegger színész hasonmásával, a híres lövöldözős helyszínt rögzíti a rendőrségen. A szobor kiváló minőségű anyagokból készül, hogy valósághűbb megjelenést és érzést biztosítson, a fej prémium minőségű szilikonból készül. A bőrkabátot is tartalmazó részek tisztasága tökéletes. A fegyverek: az SPAS-12 és az AR-18 mindkét kezét pontosan reprodukálják, nagy figyelmet fordítva a részletekre. Ezenkívül a szemeket LED-es világítási funkcióval látják el, tehát úgy néznek ki, mintha egy célpontot céloznának. A Deluxe verzióhoz további részek tartoznak.

Műszaki adatok:
– mérete kb. 117 x 48 x 73 cm
– egy (1) speciálisan kialakított bázis (talp)
– egy (1) eltávolítható napszemüveg
– két (2) szilikonarc (normál és sérült) LED-es világítási funkcióval

Korlátozott változat.

Leírás

!!! CSAK ELŐRENDELHETŐ !!!
Előrendelés esetén érdeklődj a részletekről: delux@mycomiccenter.hu

További információk

Tömeg 25000 g
Méretek 480 × 730 × 1170 mm
Scroll Up