Batman szobor

462 990 Ft

!!! CSAK ELŐRENDELHETŐ !!!
Előrendelés esetén érdeklődj a részletekről: delux@mycomiccenter.hu

Batman taktikai batruhás szobor

Gyártó: Prime 1 Studio

Bruce Wayne a Wayne Enterprises milliárdos tulajdonosa és vezérigazgatója, egy jelmezbe öltözött bűnüldöző Gotham Cityben, aki Batman néven ismert. Az emberiségbe vetett hit és Superman önzetlen cselekedete ihlette Bruce Wayne-t egy új szövetség megalapítására, amiben Diana Prince segítségét is kéri, egy még nagyobb ellenséggel szemben. Batman és Csodanő együtt egy metahumán csapat felkutatásán és toborzásán dolgoznak, hogy szembe tudjanak szállni egy újonnan felbukkant fenyegetéssel szemben. De annak ellenére, hogy megalakult a példa nélküli hősök csapata: Batman, Csodanő, Aquaman, Cyborg és a Vllám, már késő lehet megmenteni a bolygót a katasztrofális támadástól.

Batman a taktikai batruhát viseli, hogy szembenézzen egy nagyon hatalmas ellenséggel. Ez a szokásos batruha frissített változata. Védő szemüveggel rendelkezik, amely segít járművének irányításában, és könnyű páncélzata, amely elviseli a találatokat, miközben továbbra is képes mozogni és gyors ütéseket bevinni. A ruha a részletekre való nagy figyelemmel és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy megfeleljen minden ügyfél igényeinek.

Ennek a verziónak összesen két cserélhető jobboldali része van, a “Grapple Gun” és a “The Gripped Hand”. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy hozzáadja ezt a csodálatos Batman-t és kiegészítse az Igazság Ligája film gyűjteményét!

Specifikációk:
– Mérete kb. 88 x 43 x 34 cm
– Limitált kiadás
– Egy talp
– Két cserélhető “Grapple Gun” és a “The Gripped Hand”

Leírás

!!! CSAK ELŐRENDELHETŐ !!!
Előrendelés esetén érdeklődj a részletekről: delux@mycomiccenter.hu

További információk

Tömeg 19000 g
Méretek 440 × 340 × 880 mm
Scroll Up