Szállítási információk

 
 

Megrendelések kifizetése:

Egyenlőre csak banki átutalással lehet fizetni. Az utaláshoz szükséges infókat a kiküldött digitális számlán fogod megtalálni.

 

Kiszállítási opciók:

-Magyar Posta Logisztika (MPL) házhoz szállítással
-Foxpost csomagautomata
-Fesztiválon vagy Börzéken személyes átvétellel (ingyenes)
-Kecskeméten vagy vonzáskörzetében személyes átvétellel (ingyenes)

Előreutalás esetén a megrendelés ellenértékének jóváírását követő 1-2 munkanapon belül kerül feldolgozásra a megrendelés. A csomag megérkezése függ az MPL és a Foxpost kiszállítási idejétől, de 1-2 munkanappal itt is lehet számolni.

Az MCC [Delux] csak Magyarország határain belül szállít. Külföldről történő megrendelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelenleg az MPL és a Foxpost segítségével adjuk fel a csomagot. Azaz minden rendelést az MPL és a Foxpost alkalmazottjai fognak szállítani az Ön által a rendeléskor megadott címre. (részletesebben az ÁSZF-ben)

A megrendelésedben szereplő termékek elérhetőségét ellenőrizzük a nagykerben és ha nincs készleten, annak ellenére, hogy mi azt jeleztük a terméknél, akkor felvesszük veled a kapcsolatot. Ennek oka,  hogy nem naponta, hanem hetente vagy havonta frissítjük a listát.

 

Szállítás díja:

A szállítás díját az MPL és a Foxpost határozza meg, annak árváltozási jogát a My Comic Center nem köteles figyelemmel kísérni, és semminemű ráhatással nincs.

Amennyiben a megrendelt termék, nem haladja meg a 2kg-ot és nem minősül “terjedelmes”-nek, akkor a következő díjakkal lehet számolni:

-MPL házhoz szállításnál: 1850 Ft
-Foxpost csomagautomaták esetén: 890 Ft

Jelenleg 50.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás! Ez visszavonásig érvényes.

FONTOS:

Magyar Posta (MPL) megrendelés esetén:
további díjakkal (vagyis az 1850Ft helyett), akkor kell számolni, ha a termék bizonyos súlyhatárokat átlép:

  • 2-5kg között: 2000Ft
  • 5-10kg között: 2100Ft
  • 10-20kg között: 2400Ft
  • 20kg felett: 5000Ft

A súlyadatok minden termék esetében meg vannak adva.

Foxpost megrendelés estén:
vannak a kínálatban terjedelmes termékek, de ha egyszerre több terméket is rendelsz előfordulhat, hogy a legnagyobb Foxpost automata rekeszbe már nem fog beférni a megrendelés. Ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! Mindenre van megoldás! 🙂

Szállítási díjak csak 50.000Ft alatti megrendelések estén kerülnek felszámolásra.