Képregény figurák, kiegészítők

Nem csak gyűjtőknek!

A My Comic Center – Delux webshopjában igazán különleges elemeket találsz. Nem csak gyűjtőknek de rajongóknak is kínálunk gyönyörűen kidolgozott figurákat, “bustokat”, sisakokat. Nincs is más dolgod, mint körbenézni nálunk. 

A My Comic Center Delux webáruházában megannyi kedvenced megtalálható.

dc-comics-b.png

Marvel és DC kiegészítők, figurák

Melyik univerzumot szereted az valójában a Te döntésed. A DC és a Marvel összes franchise-a magával rántott megannyi rajongót. Nem csak a filmes világot, hanem az emberek hősökről alkotott képét is teljesen megreformálták. Ki tetszik jobban? Batman, aki bár nem rendelkezik szupererővel, viszont mérhetetlen anyagi javakkal igen, így olyan szuper fejlett technológiával rendelkezik mely távol repíti az átlag embertől, de mégis megőrzi mindazt ami emberi. Vagy esetleg az elpusztult Kripton hőse, Superman? Nem evilág szülötte de sokak kedvence lett hősiessége és önfeláldozása okán.

A Xenomorph-ok nem egyszerűen “csak egy film” szimpla betétjei, ennél sokunknak sokkal de sokkal többet jelentenek. Egy egész univerzum épült rájuk, csak úgy mint az őket vadászó ragadozókra (predator) mindkettő hihetetlen erőt képvisel, és fantasztikus világot hoztak el talán neked is. A ragadozó “kütyüjei” hihetetlen vadász-technikával ruházzák fel őt, de szigorú elvei és szabályai alapján vadászik. Velük szemben az alieneknek nincs technikai előnyük, viszont hihetetlen gyorsaságuk, ölni akarásuk teszi őket igazán veszélyessé és félelmetessé.

Hatalmas univerzumok várnak még Rád is!

A My Comic Center – Delux webshopjában további hatalmas kedvenceket is megtalálsz. Legyen az Szellemirtók, vagy Jurassic Park. Keress bátran a shopban, ha kérdésed lenne természetesen állunk rendelkezésedre. Ne feledd több termék is limitált kiadással került piacra. Így ha későn döntesz nem biztos hogy tiéd lesz a vágyott figura, sisak vagy egyéb kiegészítő.

Scroll Up