Szállítási információk

Megrendelés kétféleképpen lehet kifizetni:

  • átutalással
  • online fizetéssel

Kiszállítási opciók:

  • Foxpost csomagautomatákon keresztül
  • MPL (Magyar Posta) házhozszállítással

Előreutalás esetén a megrendelés ellenértékének jóváírását követő 2-3 munkanapon belül kerül feldolgozásra és feladva a megrendelés. A 2-3 munkanapos feldolgozás és csomagfeladás csak a készleten lévő termékekre vonatkozik, előrendelés esetén nem, ugyanis itt 1-2 hónapot is várni kell mire a képregény megérkezik. A csomag megérkezése függ a Foxpost vagy az MPL kiszállítási idejétől, de 2-3 munkanappal itt is lehet számolni.

A My Comic Center [ComicShop] alapesetben csak Magyarország határain belül szállít. Külföldről történő megrendelések teljesítését külön jelezni kell, van mindenre megoldás!

Jelenleg MPL-el és Foxpost-al történik a kiszállítás. Azaz minden rendelést az MPL és a Foxpost alkalmazottjai fognak szállítani az Ön által a rendeléskor megadott címre. (részletesebben az ÁSZF-ben)

Szállítás díja:

A szállítás díját az MPL és a Foxpost határozza meg, annak árváltozási jogát a My Comic Center nem köteles figyelemmel kísérni, és semminemű ráhatással nincs.

Jelenlegi díjszabás:

  • MPL által küldött csomagok esetén: 1850 Ft
  • Foxpost csomagautomatával küldött csomagok esetén: 890 Ft

Foxpost csomagok nyomon követése:

Lehetőség van az adott megrendelés nyomon követésére. Ahhoz, hogy megnézd hol van a csomagod csak be kell lépni a profilodba és az adott megrendelést kikeresni és rákattintani. A csomagazonosító legtöbb esetben a “Feldolgozás alatt” státusz folyamán aktiválódik, de legkésőbb amikor a megrendelés “Teljesített” státuszra vált. Ez a csomagazonosító már a e-mail értesítőben is megjelenik.