Spider-Woman #100

Igaz, hogy a futó sorozat #5 száma lesz csak átszámozva, de jön a #100 rész. Hasonló átszámozások már több képregények esetében is megtörténtek, de hát ilyen a képregények világa.

Az átszámozás, Marvel-hoz szokásos módon történik, ugyanis ez lesz Jessica Drew 100. megjelenése a Spider-Woman képregényekben. Ez egy dupla szám lesz és ahogy Marvel írja “tele van Venom robbantásokkal, intrikákkal és Jessica Drew összes szuperhősös akciójával, amelyet annyira szeretnek a karakter rajongói”, melyet Karla Pacheco író és Pere Pérez alkotó kezei közül kerül ki. Ez egyben egy speciális kiadás is lesz, ahol olyan igazságot derít fel a Póknő múltjáról, ami mindent megváltoztat számára…tekintve, hogy Drew valójában Skrull volt, aki hosszú ideje pózolt a hősén.

Jessica Drew első megjelenése a Marvel Spotlight #32 számában volt 1977 február 10.-én. 100 számmal és 43 évvel később pedig egy új döbbenetes fejezet kezdődik Jessica Drew kalandjaiban.

Spider-Woman #5 és #100, ami egy füzet lesz, Jessica Drew szembenéz a HYDRA gonoszának, Otto Vermis lányával Octavia-val.

Megjelenik 2020 októberében.

ComicShop oldalán szeptemberi katalógusban fog megjelenni és rendelhető lesz!

Osszd meg a hírt mással is, hogy ne maradjon le róla:
Scroll Up
X